Taller de Comunicacions Industrials a Barcelona: Forma part de la Indústria 4.0

Avui dia, el progrés constant en tecnologia i automatisació està posant les comunicacions industrials en el centre de l’escenari de l’indústria 4.0.

Amb la creixent necessitat d’interconnectar sistemes i dispositius en un entorn industrial, el domini de les comunicacions industrials s’està convertint en una competència clau.

Des de l´ASSCII estem emocionats d’anunciar el nostre pròxim Taller de Comunicacions Industrials, un curs de formació de qualitat superior destinat a enginyers i tècnics que treballen amb sistemes d’automatització industrial, així com a qualsevol professional interessat en ampliar les seves habilitats en aquest àmbit.

Per a més informació sobre aquest curs, pots visitar la pàgina web del nostre col·laborador a través d’aquest enllaç.

Taller de Comunicacions Industrials

Què aprendré al taller de comunicacions industrials?

El taller està dissenyat per proporcionar una formació completa en el camp de les comunicacions industrials.

Durant el curs, els participants aprendran sobre la estructura, aplicacions, avantatges, característiques i funcionament de diferents protocols de comunicació industrial, com Modbus, ASI, Profibus DP, Profinet i Ethernet Industrial.

En aquest taller, també es posarà un gran èmfasi en l’adquisició de competències pràctiques, amb una sòlida formació en diagnòstic d’avaries en sistemes de comunicació industrial, configuració de dispositius i creació de xarxes utilitzant els protocols esmentats.

Aquesta formació permetrà als participants resoldre eficientment els problemes que puguin sorgir en el seu entorn laboral.

Detalls del Taller de Comunicacions Industrials

El taller es durà a terme a la nostra delegació a:

📍 aula21 – Montcada i Reixac (BARCELONA), en tres sessions consecutives els dissabtes: 7, 21 i 28 d’octubre de 2023, de 9 h. a 13 h.

El curs està obert a tots els enginyers i tècnics que operen amb sistemes d’automatització industrial, així com a qualsevol professional tècnic que estigui interessat o necessiti formació en xarxes de comunicació industrial.

Fes el teu camí cap a l’excel·lència

Des de l´ASSCII, ens complau oferir aquesta oportunitat única per augmentar les teves habilitats i coneixements en comunicacions industrials.

Si vols donar un impuls a la teva carrera i posicionar-te a l’avantguarda de la indústria 4.0, aquest taller és per a tu.

No esperis més! Aprofita aquesta oportunitat per convertir-te en un expert en comunicacions industrials. Fes clic aquí per inscriure’t avui mateix.

Estàs a punt de fer un pas endavant en la teva carrera professional.

Suma’t a nosaltres al Taller de Comunicacions Industrials i forma part de la revolució industrial 4.0. T’esperem!

Demana informació més detallada en:

📧 formacion@cursosaula21.com

 

Colabora:

formación técnica para la industria aula21 - Taller de comunicacions industrials