Servei de Gestió Acadèmica

consegueix la teva beca per formacio en el postgrau d´automatització i informàtica industrial

BECA ASSCII 2022/2023

Des de la seva fundació, una de les missions de la ASSCII ha estat contribuir al desenvolupament de cursos i accions formatives relacionades amb la informàtica, la robòtica, la automatització i les TIC en l’entorn industrial.

En aquest sentit, l’associació ha implementat durant l’últim any un programa de finançament de formacions encaminades a promoure l’ús de la informàtica industrial, la robòtica, la automatització i les TIC en la indústria catalana.

D’aquesta manera, la ASSCII obre la convocatòria del programa de beques 2022-2023, amb l’objectiu d’incentivar els estudis de postgrau i màster que contribueixin a formar professionals en les branques de la robòtica i l’automatització en la indústria.

En l’actual convocatòria, la ASSCII col·labora amb el centre de formació tècnica per a la indústria aula21 en la impartició del Postgrau en Automatització i Informàtica Industrial.

A QUI ESTÀ DIRIGIDA:

Titulats universitaris que hagin cursat estudis sobre automatització i robótica industrial. Igualment, poden contemplar-se altres estudis relacionats amb la Indústria 4.0.

INFORMACIÓ DE LA BECA

– Import general:

La beca és la suma de diferents components. Per a calcular quant et correspon has de tenir en compte que la beca consta d’una quantitat de diners fixos (quanties fixes) i d’una quantitat de diners variables (quantia variable).

En funció del llindar de renda i patrimoni de la teva unitat familiar i del teu rendiment acadèmic podràs gaudir de més o menys ajudes a més de l’import dels crèdits matriculats per primera vegada.

– Durada de l’ajuda:

L’ajuda és per al curs 2022/23

– Pagament:

Si en el moment de la matrícula vas pagar els crèdits matriculats per primera vegada, la universitat et retornarà l’import directament.

La resta de components de la beca s’ingressaran directament al compte bancari que vas informar en la sol·licitud de la beca.

– Obligacions dels beneficiaris:
És necessari que estiguis matriculat de, com a mínim, 75% de les assignatures durant tot el curs.

QUE INCLOU LA BECA:

  •  Costos de la matrícula de Postgrau en Automatització i Robótica Industrial.
  •  Costos d’allotjament durant el període lectiu de la formació.
  •  Assignació mensual a l’estudiant durant el període lectiu de la formació.
  •  Garantir una assegurança de salut i accidents en benefici dels fets que passin dins del territori espanyol mentre es trobi vigent la beca.

Data d’inici: 01/12/2021

Data finalització: 31/12/2022

Presentació: Termini presentació obert.

La sol·licitud s’ha de presentar a través del formulari de contacte.

Documentació addicional: 

  • Document Nacional d’Identitat / Passaport / NIE
  • Curriculum Vitae
  • Fotocopia del Títol

L’atorgament de la beca està supeditat a la valoració i decisió del comitè avaluador.

Emplena el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible!