Associació Catala per la informàtica industrialSSCII socis

Projectes d´èxit

L’anàlisi del procés, el disseny conceptual i la implementació d’un projecte d’informàtica industrial abasta una gran quantitat de factors clau per aconseguir l’èxit del projecte.

Des de l’ASSCII, a través de tot el coneixement adquirit durant molts anys d’experiència pels seus col·laboradors, tècnics i docents, amb el suport continuat de la Universitat i empreses especialitzades en diferents àrees de la informàtica industrial, oferim un assessorament complet en:

  • Gestió
  • Disseny
  • Desenvolupament

Estem especialitzats en l´orientació de projectes vinculats a la informàtica industrial, amb l’objectiu d’aconseguir projectes d’èxit, mitjançant l’estandardització i escalabilitat, aprofitant totes les sinergies de l’ASSCII per aconseguir que l’impacte econòmic del projecte sigui el mínim per a l’empresa.

T‘assessorem en l’aplicació d’una metodologia de treball d’èxit i una filosofia de disseny dels sistemes d’automatització, producció i gestió orientats a la millora dels nivells de qualitat i l’optimització en els processos de fabricació de la piràmide CIM.

Per a dur-ho a terme, l´ASSCII t’orienta en aquest camí perquè coneguis els sistemes d’informació informatitzada i filosofies administratives necessaris per a integrar totalment les activitats relacionades amb la producció, des de les necessitats del client, disseny del producte, del procés, de la producció fins al suport postvenda.

La piràmide CIM representa la divisió en nivells de l’estructura funcional d’un procés de fabricació integrada per la informatització i digitalització de tots els processos., i que està formada conceptualment per 5 nivells.

L´asscii organitza projectes entorn la Piràmide CIM

Quins beneficis obtindràs ?

  • Increment en la productivitat, en reduir-se els temps de realitzar inventaris en el procés i en l’estoc de peces, ja que s’obtenen les dades precises.
  • Flexibilitat per a respondre amb major rapidesa en la introducció o modificació de productes, per volum o composició.
  • Millors decisions sobre factors de producció, en tenir una inspecció automàtica es té el control sobre la informació dels processos.