CURSOS DE FORMACIÓ BONIFICADA

Des de l’ASSCII pretenem impulsar la formació interna de les empreses a través de la col·laboració amb el Centre de Formació Técnica per la indústria aula21 amb accions formatives orientades a les TIC i la Indústria 4.0.

formació tècnica en informática industrial, automatització i robòtica industrial

Curs gestió del Manteniment

L'objectiu del curs és capacitar al personal assistent, per a la realització i implantació d'un adequat pla de gestió global de manteniment, optimitzant el temps d'actuació amb marcat criteri d'increment de la rendibilitat empresarial i arquitectura M.E.S. (Manufacturing Execution System) sobre els quals se sustenten les bases que defineixen la informàtica industrial, així com els elements que els componen.

Curs Arduino

L'objectiu del curs és la realització d'un projecte complet que permeti a l'estudiant anar-se a casa amb la formació necessària per a desenvolupar les seves pròpies instal·lacions personals o professionals. Coneix el funcionament, les parts i les característiques de la placa de Arduino i les seves aplicacions en la indústria. Aprèn a instal·lar, configurar, i programar pas a pas la plataforma des de zero.

formació tècnica en informática industrial, automatització i robòtica industrial

Postgrau en automatització i informàtica industrial

L'objectiu principal del Postgrau en Automatització i Informàtica Industrial és formar a professionals amb els coneixements i les habilitats necessaris per a contribuir a l'avanç cap a la Indústria 4.0, així com per a poder aplicar els mateixos en la identificació i resolució de problemes de la indústria.

Introducció a la Informàtica Industrial

El curs té com a propòsit proporcionar els fonaments bàsics per a entendre què és la informàtica industrial i com influeix en les empreses.