Curs d´Arduino Industrial a aula21

aula21 en col·laboració amb l´ASSCII impartirà un curs d´Arduino el pròxim 29 d’octubre en les seves instal·lacions de Montcada i Reixac (Barcelona).

Aprèn a configurar i a programar la placa d´Arduino amb formació presencial de naturalesa pràctica. Nosaltres posem el kit d´Arduino i tots els components necessaris perquè puguis realitzar un projecte en Arduino des de zero.

En primer lloc, el projecte s’inicia amb les nocions bàsiques necessàries perquè coneguis el seu funcionament, les parts que componen la placa i les seves diferents aplicacions.

Després d’aquesta fase inicial aprendràs a instal·lar, configurar i programar pas a pas la placa d´Arduino.

L’objectiu final del curs d´Arduino és la realització d’un projecte complet que permeti a l’estudiant anar-se a casa amb la formació necessària per a desenvolupar les seves pròpies instal·lacions professionals i/o personals.

Arduino és una plataforma de codi obert basada en maquinari i programari que utilitza un llenguatge de programació intuïtiu de fàcil aprenentatge per la seva senzillesa i creativitat.

Els dissenys de les plaques utilitzen diversos microprocessadors i controladors. Estan equipades amb conjunts de pins d’entrada/sortida digitals i analògics, connexió USB que s’utilitza per a carregar programes des d’ordinadors, connectors d’alimentació, el botó de reinici, etc.

En definitiva, pot interactuar amb botons, leds, motors, altaveus, càmeres, TV, telèfons intel·ligents, etc. A més, s’utilitza per a gairebé qualsevol projecte d’electrònica.

Les seves diverses aplicacions en camps com la robòtica, la internet de les coses (IoT), i la domòtica estan consolidant la placa d´Arduino com una de les eines de present i futur.

📅 Pròxima convocatòria curs d´Arduino – 30 hores

  • Inici: 29 d’octubre de 2022 | Finalitza: 17 de desembre de 2022
  • Dissabtes de 09.00 a 13.00

📍 Delegació de Montcada i Reixac (Barcelona).

Aquest curs està impartit per professionals en actiu amb vocació docent, per la qual cosa estan acostumats a treballar amb les últimes tecnologies i tendències.

Tots cursos d´aula21 són bonificables per FUNDAE. Ells s´encarreguem de la gestió i el tràmit de la teva bonificació sense cost addicional.

A qui va dirigit el curs de Arduino?

  • Personal amb nocions d’electrònica o programació.
  • Operaris, Tècnics i Enginyers que necessitin ampliar els seus coneixements o millorar el seu Curriculum vitae.
  • Estudiants de Graus de Formació Professional, Batxillerats Tecnològics o Enginyeries Tècniques que vulguin millorar la seva formació.

TEMARI

El temari comprèn els temes fonamentals per a dominar els perifèrics més comuns d´Arduino i d´exemples pràctics de cadascun dels temes estudiats.

1. Introducció a la computació física i Arduino.
2. Electrònica analògica elemental.
3. Sortides digitals.
4. Entrades digitals.
5. Estructura de control.
6. Funcions.
7. Entrades analògiques.
8. Sortides analògiques.
9. Comunicacions seriï UART.

Preu: 650€

Reserva la teva plaça en:

Reserva la teva plaça en:

📧 formacion@cursosaula21.com

☎️ 93 655 32 54

💬 WhatsApp: 652 128 486