Sinergia Catalunya estarà present al Mobile World Congress

Sinergia Catalunya, l´entitat de la qual és membre l´ASSCII, i que representa les entitats empresarials del sector tecnològic i innovació de Catalunya, amb les Associacions TIC territorials i sectorials més rellevants del país, i Partners de primer nivell, estarà present al Mobile World Congress Barcelona d´enguany que es portarà a terme entre dilluns 28 de febrer i dijous 3 de març.

Després d´un parell d´anys trasbalsats per la pandèmia, els organitzadors del Mobile World Congress confien que aquesta edició serà l’inici del retorn cap a la plena normalitat, on els grans noms i marques del sector mobile i tecnològic ocuparan el seu espai habitual amb les seves novetats de cada any.

El MWC Barcelona és l’esdeveniment més influent del món per a la indústria de la connectivitat. És el lloc en el qual les empreses líders en el món i els pioners comparteixen les últimes idees sobre el progrés i el futur de la connectivitat. I és el millor lloc per a les oportunitats d’establir contactes amb les persones influents de la indústria del mòbil i la tecnologia.

Aquesta Fira compta amb la presència d’operadors mòbils globals, fabricadors de dispositius, proveïdors de tecnologia, venedors i propietaris de continguts amb més de 1.500 expositors i assistents de 165 paissos.

A més, és el lloc ideal per a ser vist, exhibir productes i tecnologies innovadores, i fer connexions notables amb els principals prenedors de decisions, creadors i innovadors de la indústria.

La majoria de les conferències, un 95%, seran presencials i s´ocuparan un total de 7 pavellons del recinte de Gran Via per tornar a celebrar la millor fira que es fa arreu del món pel sector del mobile. S´esperem fins a 60.000 assistents i un impacte econòmic de 240 milions d´euros.

L’edició d´aquest any està centrada en la connectivitat que afecta a tots als sectors, des de l´economia financera fins al 5G, la Intel·ligència Artificial (IA), l´Internet de les Coses (IoT) o la Ciberseguretat.

Entre els temes més rellevants que es tractaran destaquem activitats per promoure la diversitat i la inclusió en la indústria tecnològica, debats sobre la introducció de la 5G a la indústria en forma de xarxes privades, i de temes més d´actualitat com els metaversos i els criptoactius en format NFT.

També tindrà el seu espai 4YFN, l’esdeveniment que fa costat a les startups, als inversors i a les empreses perquè es connectin i llancin junts nous projectes empresarials.

Si teniu pensat anar al Mobile World Congress i us ve de gust visitar als nostres companys de Sinergia, els trobareu a l’estand núm. 9 dins la zona Stand de Digital Catalonia

SINERGIA Catalunya en el Mobile World Congress 2022
Fotos: Pere Martínez (President d´Honor a Sinergia).