Advanced Factories 2022 torna al març amb més innovació industrial

Advanced Factories és l’esdeveniment líder en automatització industrial i la trobada anual dels líders industrials.

Aquest any, tindrà lloc la seva sisena edició entre el 29 i 31 de març de 2022 a Barcelona amb l’objetiu d’ajudar a reduir la bretxa de digitalització entre les grans fàbriques manufactureres i les pimes.

Més de 300 marques expositores presentaran les últimes solucions i tecnologies en automatització i robòtica, digital manufacturing, intel·ligència artificial, machine learning, ciberseguretat, VR/AR, fabricació additiva, 3D Printing, software i totes les tecnologies emergents de la indústria 4.0 encaminades a millorar el nivell de productivitat i competitivitat de les empreses.

Després de cinc edicions, l’esdeveniment s’ha consolidat com una cita única en el sud d’Europa en automatització i robòtica industrial.

En el marc de Advanced Factories se celebrarà un any més l´Industry 4.0 Congress, un esdeveniment en el qual podràs assistir a presentacions de les últimes tendències per al sector industrial. 

En total, més de 100 hores de conferències de la mà de 280 experts que compartiran el seu coneixement i experiència per a incrementar la competitivitat de diferents segments de la indústria: automoció, aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, ferroviari, i metall i siderúrgic.

A més d’una Fira Industrial i un Congrés, Advanced Factories aglutina altres esdeveniments que el converteixen en una cita ineludible per a qualsevol empresari o executiu del sector industrial. 

Entre els esdeveniments destaquem:

  • Leadership Summit: Menjar amb els líders industrials del sector. 
  • Meeting de Subcontractació: Reuneix les marques fabricadores amb els seus proveïdors de components i serveis. 
  • Talent Marketplace: Espai per a aprofundir sobre els nous perfils professionals i la captació de talent per a cobrir nous llocs de treball relacionats amb la Indústria 4.0. 
  • CIO ‘s Summit: Conferències dirigides als responsables de IT, ja que tenen un paper fonamental al costat del director de producció en aquesta etapa. 
  • Factory Innovation Theatre: Presentació de les últimes innovacions protagonitzades pels nostres expositors. 
  • Factories of the Future Awards:  Reconeixement de la labor i excel·lència en la indústria manufacturera.

Pròxima edició Advanced Factories

Del dimarts 29 al Dijous 31 March 2022.

Recinte: CCIB – Centre Convencions Internacional Barcelona

Lloc: Barcelona (Catalunya).

Més info: advancedfactories.com

logo advanced factories 2022