Digitalitza’t: Servei d’assessorament 100% subvencionat per PIMES i autònoms

Foment del Treball amb la col·laboració de AEBALL/UPMBALL i la subvenció del Departament d’Empresa i Treball, arrenquen un nou servei per assessorar a les PIMES i autònoms en les solucions per a digitalitzar els seus negocis mitjançant el programa Digitalitza’t

Aquest projecte espera ajudar a recuperar la dificil situació que han patit molts negocis degut a la pandemia de la COVID-19.

Per portar-ho a terme s’activarà una xarxa d’oficines de digitalització arreu del territori.

El programa Digitalitza’t orienta a les PIMES i als autònoms en materia de digitalització amb l’objectiu de sumar més empreses a la transformació digital i aumentar la competitivitat del teixit empresarial català. 

Aquest assessorament personalitzat t’ajudarà a descobrir quines són les eines que millor s’adapten al teu negoci. 

En definitiva, el servei es focalitza en proporcionar sessions per orientar als participants en el  desenvolupament d’una anàlisi estratègica. 

Totes les entitats participants, oferiran els seus recursos físics i virtuals per resoldre les consultes i determinar les possibles solucions tecnològiques disponibles en el mercat, mitjançant proveidors qualificats i la detecció de les ajudes de l´Administració destinades a la transformació digital de les empreses.

Per altre banda, a través de les noves tecnologies de la Industria 4.0 (big data, robòtica industrial, cloud computing, ciberseguretat, intel·ligència artificial, etc.), l´assessorament proporcionarà un estudi previ de les necessitats i estrategies de negoci a nivell industrial, permetent a les pimes i autònoms detectar quines són les eines més edients per impulsar el seu negoci. 

No et quedis enrere! Amplia aquesta informació a la web de Foment del Treball.