SICMA21 llença al mercat un planificador de la producció amb Intel·ligència Artificial

El Departament d’Informàtica Industrial de SICMA21, empresa associada a ASSCII, ha dissenyat el sistema EFIPLANT-APS, un programari de planificació i programació de la producció APS basat en algorismes d’Intel·ligència Artificial.

L’objectiu de EFIPLANT-APS és abordar la necessitat crítica de detall, precisió i eficiència en els processos de planificació (APS PL) i programació (APS SC) de la producció en les empreses de fabricació.

Aquest programari de gestió de la producció es pot utilitzar de manera independent per a gestionar la planificació i la programació, però també està dissenyat per a la seva integració amb altres sistemes de programari empresarial (ERP, MES, MRP, etc.).

Els sistemes APS de planificació i programació de la producció ajuden als fabricants a optimitzar l’assignació de matèries primeres i la capacitat de producció per a satisfer la demanda.

La meta de la planificació i programació de la producció és fer que el teu procés de fabricació flueixi amb la màxima eficiència, equilibrant les teves necessitats de producció amb els recursos disponibles de la manera més rendible.

El procés que engloba la planificació avançada i la programació de la producció, és un repte exponencial fins i tot per als fabricants.

EFIPLANT-APS a través de la Intel·ligència Artificial ajuda a reduir el risc de l’error, a ser més precisos i a ser més ràpids.

A més, et permet crear un Pla Mestre de Producció optimitzat i integrar les dades operatives que ja posseeixes en el teu sistema ERP i/o softwares de gestió empresarial, bases de dades, arxius xls, etc.

Disposa d’una interfície amb un entorn amigable i intuïtiu fàcil d’utilitzar i les tasques de seqüenciació de la producció es realitzen amb algorismes d’Intel·ligència Artificial.

com funciona el planificador de la producció
(Entorn bàsic de la ubicació d'un sistema APS)

Característiques principals de EFIPLANT-APS

  • Permet avaluar escenaris i possibles canvis.
  • Augmenta el rendiment per al lliurament de productes i la satisfacció del client.
  • Recopila la informació necessària per a planificar recursos, calendaris o comandes.
  • Presentació visual de les seves funcions: gràfics de càrrega, comandes, taula de planificació, diagrama de Gantt.
  • Balanceig i control de la càrrega de treball en els diversos centres d’ocupació de la planta.
  • Identifica trencaments d’estoc i colls d’ampolla
  • Fàcil integració amb sistemes de gestió empresarial ERP, MES, MRP, etc.

Si desitges ampliar la informació de com EFIPLANT-APS pot ajudar a optimitzar l’eficiència productiva en la teva empresa et deixem un pdf en l’enllaç de baix amb totes les seves característiques i funcions.

També pots sol·licitar una demostració gratuïta de EFIPLANT-APS.

Posa’t en contacte amb la Consultora Tècnica de SICMA21, Yeidy Dorta perquè et pugui informar amb tot detall de quina és la millor solució per a la teva planta de producció.

Telèfon: 691 334 189, correu electrònic: ydorta@sicma21.com