L'Associació Catalana d'Informàtica Industrial i SICMA21 organitzem el 9è Torneig Networking de Pàdel i... volem que hi participis!

 
 

Des de l'any 2009, ASSCII conjuntament amb el nostre partner SICMA21 organitzem anualment el "TORNEIG DE PÀDEL, Business & Fun" com una proposta de networking per reunir col·laboradors, clients i partners en un ambient d'interacció empresarial no convencional.


Cada vegada son més les empreses que assumeixen el repte d'abandonar durant unes hores la rivalitat mercaltil i desafiar-se sobre les pistes de pàdel. És un repte que ja s'ha convertit en una cita obligada per molts jugadors... 

Quan es juga? 

La lliga es juga en 9 jornades, amb una jornada de recuperació, en el cas que hi hagi dies que algun equip no pugui participar. El torneig es realitza els dilluns o divendres de 19 a 20 hrs. 


Quants partits juga cada empresa per jornada? 

Tots els equips juguen 1 partit setmanal. Tots els participants seran obsequiats amb un welcome pack.


On i quan es juga la lliga? 

Es donarà començament el 16 d'abril del 2018, finalitzant el Torneig el 15 de juny del 2016.

El torneig de Networking es disputa al Club de Pàdel Ripollet - Av. Del Riu Ripoll, 39-41, 08291 Ripollet, Barcelona. Al finalitzar el partit tots els jugadors tindran a la seva disposició,un refrigeri per recuperar-se del esforç i poder crear relacions empresarials.

 

vols participar tu també?

Empreses participants en anys anteriors com CocaCola, DAMM, La Vanguardia, TMB, Autopistes, Cobega, avalen aquest Torneig de prestigi, dirigit a directius i comandaments de la indústria i empresa Catalana.


En finalitzar el torneig es realitzarà un sopar per al lliurament de premis.

Premis als Guanyadors del Torneig
 1r Premi: Escapada d'una setmana a la costa brava 
 2a Premi: Escapada relax d'un capt de setmana a la costa brava
 3r Premi: Un sopar gourmet per a dues persones.


Qualsevol informació referent als torneig es pot sol·licitar a Ernesto Gonzalez o Eva Cama responsables del torneig a través de marketing@sicma21.com o al telèfon 691 51 38 91 o 688 255 556

EL NOSTRES PARTNERS