Presentació de model d’excel·lència GMAO CLOUD

Les industries productives cada cop requereixen d’una gestió del manteniment i una administració de recursos més eficient, per tal d’assolir l’excel·lència en la producció.

En aquest sentit, l’ASSCII (Associació Catalana per la Informàtica Industrial) va organitzar el passat 1 de Desembre una conferència on es va introduïr el model de Gestió de Manteniment Assistit per Ordinador (GMAO) CLOUD, en el núvol, on es van presentar les seves últimes solucions.

El software GMAO CLOUD ha estat desenvolupat per Efiplant , la divisió de informàtica industrial de SICMA21, i l’empresa Test JG, amb l’objectiu d’oferir una millora i una alternativa tecnològica en la gestió del manteniment en l’àmbit industrial.

L’event es va dur a terme a les instal·lacions de SICMA21 a Montcada i Reixac. La presentació va córrer a càrrec de Benito Cerrillo, President de l’ASSCII. La ponència de la conferència la va realitzar Josep Ortí, Director de Test JG, i expert en el desenvolupament de projectes dins el camp de la Gestió Documental i Gestió del Manteniment. Durant la conferència es va ressaltar la importància del software per a la gestió del manteniment i les avantatges d’una solució CLOUD per aquesta; a més es van presentar les seves possibilitats d’interacció amb sistemes M.E.S.

Per finalitzar l’event, es va realitzar un “Coffe Break” on els participants van poder aprofitar un espai de Networking per l’intercanvi de les seves idees.