MES

Contingut de la Conferència

Des de l’ASSCII, en el marc de les “Sessions amb Experts”, us convidem a participar de la conferència UNIVERS MES, per aproximar-vos als canvis que comporta la transformació digital a la indústria, com és el cas de la implantació dels Sistemes MES.

En aquest sentit, el pròxim dijous 13 d’octubre a les 15:30 hrs. es portarà a terme la conferència dirigida a directors generals, directors d’àrea, caps de departament i persones vinculades a les principals indústries productives de Catalunya.

Aquesta conferència versarà sobre els impactes que generen la implantació de Sistemes MES a la vostra empresa i presentarem casos reals d’èxit en diverses indústries.

Programa

15:30 h

Benvinguda i presentació de l’Associació Catalana per la Informàtica Industrial a càrrec del Sr. Pere Temprado, Secretari de la ASSCII.

15:45 h

Conferència “Univers MES” a càrrec del Sr. Jesús Tallón, Project & Service IT Manager del departament d’informàtica Industrial de SICMA21, amb una amplia experiència en la implantació, consultoria i gestió de serveis IT dins del àmbit industrial i formador especialitzat en Sistemes MES.

 

Coffee Break. Networking.16:30 h

16:50 h

Presentació Casos reals d’èxit d’implantació de Sistemes MES i torn obert de preguntes.

17:30 h

Cloenda.