Call for papers obert per participar al Industry 4.0 Congress d’Advanced Factories 2019

La Indústria 4.0, fabricació additiva, robòtica, intel·ligència artificial, IoT o digital twin són alguns dels temes centrals que destacaran a Advanced Factories

Barcelona, 13 de desembre de 2018. Per tercer any consecutiu Advanced Factories acollirà del 9 a l’11 d’abril l’Industry 4.0 Congress, el congrés més gran del sud d’Europa sobre indústria avançada i digital. Barcelona es convertirà de nou en l’epicentre de la Indústria 4.0 com a punt de trobada per a més de 12.000 professionals que venen a conèixer les últimes novetats industrials de la mà dels més de 170 ponents internacionals i de les més de 300 firmes expositores que presenten les seves solucions més innovadores pel sector manufacturer.

L’objectiu del congrés és apropar als professionals del sector industrial, tant a pimes industrials com grans plantes de producció instaurades al nostre país, les últimes tecnologies i innovacions per ajudar a millorar la seva competitivitat. És per aquest motiu que tots aquells experts, tècnics, emprenedors, universitats, centres de recerca i d’innovació poden presentar fins al febrer la candidatura dels seus projectes, idees, casos d’èxit o solucions que ajudin al sector industrial a millorar la seva competitivitat a través de noves tecnologies, a la millora de processos productius i de servei al client, o a través de nous models per apropar les fàbriques cap a la Indústria 4.0. A la darrera edició d’Advanced Factories, es van presentar més 270 propostes de ponents per a participar en el congrés.

Els continguts de l’Industry 4.0 Congress s’estructuren al voltant de 8 fòrums verticals on la indústria aeronàutica, alimentació, automoció, ferroviària, salut, siderúrgia, tèxtil o construcció tenen una agenda pròpia amb casos i solucions específiques pel seu sector.

A més a més, diversos eixos temàtics entraran en matèria amb exemples pràctics sobre les noves tecnologies industrials com la fabricació additiva, 3D Printing, màquina-eina, robòtica, intel·ligència artificial, internet de les coses, Big Data & Analytics, Blockchain, Cloud Computing, Simulació, Fabricació on-demand, Machine Learning, Digital Manufacturing juntament amb tendències i nous models en eficiència energètica, manteniment predictiu, economia circular o controls de qualitat entre d’altres. Un congrés imprescindible pel sector industrial que té com a repte la digitalització de la seva fàbrica en un entorn altament competitiu a nivell global.

Advanced Factories congrega a més de 200 empreses líders en màquina-eina, automatització industrial i noves tecnologies com ABB, Amada, HP, IBM, Infaimon, Igus, Rexroth, Schunk, Tci Cutting, Trumpf, Universal Robots, Kuka, Festo o Rockwell Automation, les quals presentaran les últimes solucions durant tres dies al CCIB de Barcelona.

Sobre Advanced Factories: és un esdeveniment organitzat per NEBEXT, empresa privada especialitzada en esdeveniments professionals centrats en la innovació i en la transformació tecnològica, com HIP, Digital Enterprise Show, ChemPlast Expo o Rebuild. Advanced Factories és una Expo i Congrés anual per líders i pimes industrials que busquen solucions en automatització industrial, màquina-eina, robòtica i noves tecnologies per millorar la seva competitivitat industrial. Juntament amb l’Industry 4.0 Congress, és el major congrés europeu sobre innovació industrial. Més informació: www.advancedfactories.com