By: ASSCII | December 21, 2016


Les industries productives cada cop requereixen  d’una gestió del manteniment i una administració de recursos més eficient, per tal d’assolir l’excel·lència en la producció.


En aquest sentit, l’ASSCII (Associació Catalana per la Informàtica Industrial)  va organitzar el passat 1 de Desembre una conferència on es va introduïr el model de Gestió de Manteniment Assistit per Ordinador (GMAO) CLOUD, en el núvol,  on es van presentar les seves últimes solucions.


El software GMAO CLOUD ha estat desenvolupat per Efiplant , la divisió de informàtica industrial de SICMA21, i l’empresa Test JG, amb l’objectiu d’oferir una millora i una alternativa tecnològica en la gestió del manteniment en l’àmbit industrial.


L’event es va dur a terme a les instal·...

By: ASSCII | April 25, 2016

  


El passat dia 19 d'abril, l'ASSCII conjuntament amb altres associacions del sector TIC, vam assistir a la presentació de la plataforma SINERGIA al Il. Sr. Oriol Junqueras, Vice-President de la Generalitat de Catalunya i Conseller d' Economia.


La plataforma Sinergia agrupa més de 1500 empreses del sector de les noves tecnologies i de les telecomunicacions. Un sector clau i estratègic pel futur del nostre país, segons paraules del Il. Vice President de la Generalitat de Catalunya. 

Category: INFORMÀTICA INDUSTRIAL 

Tags:

By: ASSCII | June 15, 2015


L'acord Sinergia que ja han signat 9 associacions empresarials tecnològiques de Catalunya (CatEi, Secartys, CatPL, Catalunya Apps, TIC Osona, Tic Anoia, ACECCAT, TIC Garraf-Penedés i ASSCII.) representen més de 1000 empreses del sector. Tenen com a objectius:


Millorar la coordinació general entre les associacions empresarials, la seva interlocució, comunicació i actuacions conjuntes.

Pere Martinez, President de CatEI és el nou president de Sinergia durant els dos propers anys, ha comentat: "Impulsar les empreses tecnològiques catalanes, coordinant els esforços entre les diferents associacions, col·laborant, compartint, creant massa crítica i internacionalitzant, permetrà donar resposta amb Talent a les necessitats tecnològiques actuals d...

Category: ASSCII NEWS 

Tags:

By: ASSCII | May 14, 2015


Signatura d'acord marc de col·laboració entre l'ASSCII i Sinergia. Barcelona, 4 de Maig de 2015

Category: ASSCII NEWS 

Tags:

By: ASSCII | February 06, 2015

L'ASSCII i IPM IT SOLUTIONS, SIGNAN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

IPM IT Solutions és Una Companyia independent de Serveis de Tecnologies de la Informació (TI) amb més de 30 anys d'Experiència en el Mercat d'Espanya i Portugal. Amb oficines cobrint Tot el Territori, la seva missió principal és mantenir sempre disponibles i garantir la seguretat de les dades Corporatives d'empreses i institucions .

Category: ASSCII NEWS 

Tags:

next>>